Kesäjumpat Kirkkolaakson puistossa alkavat 22.5.!

14.5.2018

Kesäjumpat alkavat taas!

Tiistaisin ja torstaisin klo 19-20 jammaillaan taas!

Jo perinteeksi muodostuneet Kirkkonummen Tempo Ry:n kesäjumpat käynnistyvät jälleen 22.5. alkaen Kirkkolaakson puistossa! Kesäjumpat on järjestetty Tempon toimesta Kirkkolaakson puistossa jo usean vuoden ajan, eikä tämä vuosi tosiaan tee poikkeusta.

5 e kertamaksulla ihan kenellä vain on mahdollisuus nauttia liikunnasta ulkoilmassa hyvässä ja kannustavassa seurassa, tanssien mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Kesäjumpat sopivat kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta, tanssiliikkeet ovat yksinkertaisia ja helppo oppia.

Tempon kesäjumpat järjestetään juhannukseen asti tiistaisin ja torstaisin klo 19-20 jatkuen taas elokuussa. Kirkkonummen Tempon kanssa yhteistyössä kesäjumppien järjestämisessä on Bistro Omat.

Tule mukaan tanssimaan ja nauttimaan Suomen kesästä rytmikkään musiikin tahtiin – koska liikunnan tulee olla hauskaa!