Kurssit ja tuntikuvaukset

Tervetuloa mukaan jäseneksi TÄÄLTÄ!

JAM

Keskiviikkoisin Laajakallion koululla klo 19-19.55

Tykkäätkö tanssimisesta? Haluatko saada hien pintaan tanssin huumassa? Sitten Jammailu sopii sinulle!

Tällä ryhmäliikunta tunnilla pidetään hauskaa ja tanssitaan ilman paineita hittibiisien tahtiin. Askeleet vaihtuvat joka biisissä, ja parin jammailukerran jälkeen osaat ne jo ulkoa! Tällä tunnilla on lupa sekoilla, tärkeintä on nauttia liikkumisesta!

Kertamaksulla 8e, jäsenet 6e.

PILATES

SUNNUNTAISIN Laajakallion koululla klo 19-19.55

PilatesHeath tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. PilatesHealth tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Tunnin pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

PilatesHealth-tunteja saa ohjata vain PilatesHealth-ohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja. Ohjaajakoulutus on 3-tasoinen ns. laaja pilateskoulutus, joka täyttää Suomen Pilatesyhdistys ry:n laatukriteerit. Ohjaaja voi käyttää PilatesHealth-tavaramerkkiä mattotunneilla 1-tason suoritettuaan.

Ohjaaja: Mia Bäck

*Ohjaaja on suorittanut kaikki kolme tasoa kolmitasoisesta PiltesHealth-ohjaajakoulutuksesta.

DANCE -kurssi

Maanantaisin uimahallin alasalissa klo 19.45-20.45

Pidätkö lattarimusiikista? Tykkäätkö tanssia kuumien rytmien tahtiin?

Tervetuloa mukaan Tempon Dance-kurssille uimahallin alasaliin maanantaisin klo 19.45-20.45.

Syyskausi koostuu koreografian rakentamisesta, hyvästä lattarimusiikista sekä tietysti hyvästä seurasta. Tunti sopii kaikille tanssista tykkääville!

Kurssi Ma 31.8 - 30.11.2020 (ei syyslomaviikolla)

Hinta: 75€ + jäsenmaksu 20€/vuosi tai Tempon kausimaksulla 115€ + jäsenmaksu 20€/vuosi.

Ei kertamaksulla.

Tunnille voit ilmoittautua spostitse kirkkonummentempo@gmail.com

BACHATA SOLO -kurssi

Perjantaisin uimahallin alasalissa klo 19.30 - 20.30

Bachata on dominikaanisesta tasavallasta lähtöisin oleva sosiaalitansimuoto. Bachatasta on sittemmin muotoutunut moderni ja sensuellimpi versio, ja tanssityyliä tanssitaan myös soolotyylisenä. Bachatamusiikille ominaista on tiettyje soitinten käyttö, jotka värittävät myös myös tanssiliikkeitä ja askeleita. Huom! Tällä tunnilla tanssitaan ilman partneria, eikä ennakkotanssitaustaa tarvita. Kurssi etenee haaste ja vaikeusasteeltaan. Tanssia voi korollisissa tanssikengissä, tai jumppatossuissa, jotka liukuvat hyvin alustassa. Tervetuloa mukaan!

Kurssi 4.9 - 27.11.2020 (ei tuntia syyslomaviikolla)

Hinta: 75€ + jäsenmaksu 20€/vuosi TAI kausimaksu 115€ + jäsenmaksu 20€/vuosi

Tunnille voit ilmoittautua spostitse kirkkonummentempo@gmail.com

KEHON LIIKKUVUUS

Keskiviikkoisin Laajakallion koululla klo 20-20.45

Tunnilla keskitymme availemaan ja huoltamaan kehoa erilaisten liikkuvuus- sekä venyttelyharjoitteiden kautta. Tunti sopii erinomaisesti tasapainottamaan hektistä arkea.

Kertamaksu 8€, jäsenet 6€