Kurssit ja tuntikuvaukset

Tervetuloa mukaan jäseneksi TÄÄLTÄ!

JAM 

Tykkäätkö tanssimisesta? Haluatko saada hien pintaan tanssin huumassa? Sitten Jammailu sopii sinulle!

Tällä ryhmäliikunta tunnilla pidetään hauskaa ja tanssitaan ilman paineita hittibiisien tahtiin. Askeleet vaihtuvat joka biisissä, ja parin jammailukerran jälkeen osaat ne jo ulkoa! Tällä tunnilla on lupa sekoilla, tärkeintä on nauttia liikkumisesta!

 

PILATES

PilatesHeath tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. PilatesHealth tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Tunnin pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

PilatesHealth-tunteja saa ohjata vain PilatesHealth-ohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja. Ohjaajakoulutus on 3-tasoinen ns. laaja pilateskoulutus, joka täyttää Suomen Pilatesyhdistys ry:n laatukriteerit. Ohjaaja voi käyttää PilatesHealth-tavaramerkkiä mattotunneilla 1-tason suoritettuaan.

Ohjaaja: Mia Bäck

*Ohjaaja on suorittanut kaksi tasoa kolmitasoisesta PiltesHealth-ohjaajakoulutuksesta.

 

 

 

 

KEHONHALLINTA JA -HUOLTO

Tunnilla käydään koko keho läpi eri liikesuuntia ja asentoja hyödyntäen. Vahvistamme kehon heikkouksia ja avaamme mahdollisia jumeja.

Tunti sisältää dynaamisia liikkeitä, tasapainoharjoituksia eri asennoissa, syviä lihaksia vahvistavia harjoitteita, venyttäviä kehoa joustavia harjoitteita, sekä rentoutusosuuden.

Tavoitteena toimiva ja taitava keho, joka jaksaa arjen haasteet. Tule mukaan nauttimaan musiikin kanssa tehtävästä rauhallisesta tunnista. HUOM! OMA ALUSTA MUKAAN!

Torstaisin klo 19.45 - 20.30 Winellska Skolanin pienessä salissa

 

KUNTOPIIRI

 

Kaipaatko lisää lihaskuntoa? Kuntopiiri on erinomainen liikuntatunti sen parantamiseen.
Tunnilla tehdään liikkeitä oman kehon painolla sekä apuvälineitä käyttäen. Liikkeet ovat helppoja, ja ne sopivat kaikille. Määrittelet itse tahdin ja tempon.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, treeniosuudesta sekä loppuverryttelystä.

LAAJAKALLION KOULULLA KESKIVIIKKOISIN KLO 19.00-20.00