Kurssit ja tuntikuvaukset

Tervetuloa mukaan jäseneksi TÄÄLTÄ!

JAM

Tiistaisin ja torstaisin kirkkolaakson puistossa klo 19-20 (18.5 alk.)

Tykkäätkö tanssimisesta? Haluatko saada hien pintaan tanssin huumassa? Sitten Jammailu sopii sinulle!

Tällä ryhmäliikunta tunnilla pidetään hauskaa ja tanssitaan ilman paineita hittibiisien tahtiin. Askeleet vaihtuvat joka biisissä, ja parin jammailukerran jälkeen osaat ne jo ulkoa! Tällä tunnilla on lupa sekoilla, tärkeintä on nauttia liikkumisesta!

Kertamaksulla 5e. Jäsenille ilmainen.

DANCE -kurssi

Maanantaisin uimahallin alasalissa klo 19.45-20.45

Pidätkö lattarimusiikista? Tykkäätkö tanssia kuumien rytmien tahtiin?

Tervetuloa mukaan Tempon Dance-kurssille uimahallin alasaliin maanantaisin klo 19.45-20.45.

Syyskausi koostuu koreografian rakentamisesta, hyvästä lattarimusiikista sekä tietysti hyvästä seurasta. Tunti sopii kaikille tanssista tykkääville!

Kurssi Ma 11.1-26.4.2021 (ei tuntia 15.2)

Hinta: 75€ + jäsenmaksu 20€/vuosi tai Tempon kausimaksulla 115€ + jäsenmaksu 20€/vuosi.

Ei kertamaksulla.

Tunnille voit ilmoittautua spostitse kirkkonummentempo@gmail.com

VAIHTUVA TANSSITUNTI

Vaihtuvat tanssitunnit perjantaisin uimahallin alasalissa klo 19.30-20.30.

Huom! Ei joka perjantai

Kertamaksulla ja kausimaksulla.

Seuraa lisätietoja facebook-sivuiltamme.

KEHONHUOLTO

Keskiviikkoisin Laajakallion koululla klo 20-20.45

Tunnilla keskitymme availemaan ja huoltamaan kehoa erilaisten liikkuvuus- sekä venyttelyharjoitteiden kautta. Tunti sopii erinomaisesti tasapainottamaan hektistä arkea.

Kertamaksu 8€, jäsenet 6€