Live

Tervetuloa Tempon Livestream tunnille!

Livetunti julkaistaan hieman ennen tunnin alkua. Mikäli et näe videota tunnin alkaessa kokeile päivittää sivu osoiterivistä. Videon saat päälle suoraan sivuilta, tai voit siirtyä youtube sovellukseen, josta saat kuvakoon myös suurennettua. Linkki lisätään TÄHÄN tunnin alkaessa.

Osallistumismaksu on 5e/live. Kausimaksulla ilmainen, kymppikortilla voitte olla yhteydessä meihin ja kuitata maksun. Kertamaksu maksetaan tilisiirrolla. Koska emme voi tarkistaa maksuja streamatessa toivomme rehellisyyttä osallistujilta. Kiitos etukäteen!

Huomioi seuraavat asiat, jotta saat mahdollisimman hyvän kokemuksen livetunnista:

- Katso lähetystä hyvällä nettiyhteydellä ja laitteella josta näet hyvin

- Parasta on, kun ääni tulee kaiuttimista ja saat videon telkkarista smart tvllä/google chromella näkymään

- Kannattaa tulla ajoissa tunnille, koska lähetyksen loputtua et voi enää palata videoon. Kaikki lähetyksen/videon kopioiminen tai tallentaminen on kiellettyä.

- Laita meille tunnin jälkeen palautetta miten onnistuimme, tai kuinka voimme tehdä tunnista paremman kirkkonummentempo@gmail.com tai FB sivuillamme

- Huomioittehan myös, että teemme tätä ihan ekaa kertaa. Jokin odottamaton tekninen haaste voi sattua tunnin aikana, joten maksakaa tunti vasta tunnin lopussa

Turvallista ja hauskaa livetuntia toivoo Tempon tiimi!

Kirkkonummen Tempo ry FI09 4055 0011 9263 48 viite 1232

Palaute

Valitse sopiva väittämä

Haluaisin livestream-tunteja normaalistikin lukujärjestykseen tarjolle