Ohjaajamme

Mia

Mia on yksi Kirkkonummen Tempon perustajajäsenistä ja toimii tällä hetkellä Tempon puheenjohtajana. Liikunnanohjaajaksi Mia on opiskellut ammattikorkeakoulussa ja päätyökseen hän liikuttaa kaikenikäisiä kuntoliikkujia. Mia kokeekin olevansa parhaimmillaan ihan tavallisia ihmisiä liikuttaessaan ja rennolla otteella ohjaten.

Mia kouluttautuu liikunta-alalla jatkuvasti. Viimeisimpänä koulutuksena on terveysvalmentajan koulutus, joka antoi lisätietoa sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon liikunnan avulla. Lisäksi hän on käynyt 2/3 PilatesHealth konseptin koulutuksista.

Tällä kaudella Mian tunteihin lukeutuvat painonhallintaryhmät, maanantai aamuisin pidettävä kehonhallintatuntimme, helppo jam, sekä uutuustuntimme lasten jam 4-6 vuotiaille.

”- Oma intohimoni on tanssi, tanssilliset liikuntaryhmät ja kaikki tunnit missä musiikin tahdissa saa eläytyä, liikuttaa kehoaan, sekä hikoilla huolet pois. Oma liikkumiseni on sekoitus hauskanpitoa ja nautintoa, sekä kurinalaisuutta ja omasta kehosta huolehtimista. Tarvitsen liikuntaa ollakseni tasapainoinen ja säännöllinen liikkuminen myös saa minut tuntemaan itseni tyytyväiseksi omaan kehooni. Liikunta on osa jokapäiväistä arkea eri muodoissa aina jammailusta ja lihaskuntoharjoittelusta hyötyliikkumiseen. Mutta ilman stressiä ja suorittamista!”

Hanna

Hanna on toinen Kirkkonummen Tempon perustajajäsenistä.  Koulutukseltaan hän on Liikunnanohjaaja AMK. Ohjauskokemusta löytyy kaiken ikäisten liikuttamisesta kohta 15 vuoden ajalta.

Ohjausmottona on: ”yksinkertainen on tehokasta”.

Soffu

Sofia, rennommin sanottuna Soffu, on yksi Tempon perustajajäsenistä.

Soffu on iloinen, rento ja aktiivinen jokaluokan liikkuja. Soffun tunneilla huokuu rentous ja hyvä fiilis, tunneilta lähdetään aina hymysuin.

Soffu on koulutukseltaan tarjoilija ja työskentelee päivisin ravintolassa. Iltaisin Soffu ohjaa Tempon tunteja, mm. JAM, Dance sekä FasciaMethodia. Vuosia harrastaneena sekä useita liikunta-alan kursseja käyneenä on Soffun ammattitaito ohjaajana kasvanut.

"Olen koukussa tanssiin. Se on intohimoni sekä lääkkeeni huonoihin hetkiin. Kun musiikki alkaa soimaan, katoaa murheet kuin murheet.

Vahvuuksiini kuuluu JAM -tuntien ohjaaminen. Vauhdikas musiikki sekä tehokkaat ja helpot liikkeet tuovat hyvän mielen niin kropalle kuin pääkopalle.

Liikunnan pitää olla hauskaa, siispä rohkeasti mukaan vaan!"